تولید کالا از پروژههای صنعتی نوآورانه، پایدار و زیرساختی حوزه اقتصاد-محیطزیست با تمرکز بر اهداف توسعه پایدار
- تولید سوختهای زیستی از روغنهای کارکرده از فرآیند تصفیه فوقبحرانی
- تولید سوختهای هیدروکربنی از شکافت حرارتی پلیمرهای سنگین مانند لاستیکهای ضایعاتی
- استحصال محصولات پرارزش از فرآیند تصفیه فوقبحرانی
- تصفیهی پسابهای خطرناک از فرآیند تصفیه فوقبحرانی
- تولید گرانول و پودر لاستیک با جت آب
- مطالعات احداث نیروگاههای خورشیدی حرارتی
- تولید آب از تقطیر رطوبت هوا در خطوط ساحلی
تولید خدمات مشاورهای در طراحی، جذب سرمایه، اجرا و ارتقاء بهرهوری فرآیندهای صنعتی به منظور کاهش ردپای زیستمحیطی
- راهکارهای مدیریت و کنترل آلایندههای زیستمحیطی (گازی، مایع و جامد) و صنایع آلاینده موضوع عوارض سبز (ماده ۲۷ قانون مالیات بر ارزش افزوده)
-
- ارزیابی اثرات زیستمحیطی، ریسکهای اکولوژیک و ریسکهای ایمنی طرحها و پروژههای صنعتی و ارائهی دفاعیهی حقوقی زیستمحیطی
- مدیریت پسماندهای صنعتی در واحدها و شهرکهای صنعتی
- مدیریت آلایندههای نیمهجامد و پسابهای پیچیده از روشهای هضم بیهوازی و گازیسازی با پلاسما
- مدیریت کربن با کاهش، جذب، ذخیرهسازی، جداسازی و تغییر تکنولوژی واحدهای صنعتی
- تولید خدمات مشاورهای در حوزهی سیستم مدیریت محیطزیست (ISO14001 و ISO14060) و سیستم مدیریت ایمنی و سلامت (ISO45001)
خدمات مشاورهای در حوزههای مرتبط با حکمرانی کلان اقتصادی و زیستمحیطی کشور
- مطالعه چالشها، تشریح راهکارها و ارائهی پیشنهادهای اصلاح، تدوین و اعمال قوانین، مقررات و سیاستهای کلان به منظور رفع موانع توسعه صنعتی و هدایت نظام سیاستگذاری کشور به سوی ارتقای توان تولید، رقابت و بهرهوری به نهادهای بالادستی دولتی و خصوصی (وزارت صنعت، معدن و تجارت، معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، اتحادیه صنایع بازیافت ایران و…)
- تحقیق، پژوهش، آموزش، توسعه و تجاریسازی راهکارهای نوآورانهی تولید و صادرات کالاها و خدمات در حوزههای دانشی و فرآیندی توسعهی پایدار
مشتریان ما
شرکتهای صنعتی متقاضی ارتقاء بهرهوری فرآیندها و بهبود فناوری
شرکتهای نیازمند مدیریت و کنترل آلایندههای زیستمحیطی
سرمایهگذاران خطرپذیر روی پروژهای نوآورانه و دانشبنیان
نهادها و موسسات دولتی و خصوصی درگیر با چالشهای صنعتی و محیطزیستی
نمایندگی از بخش خصوصی ایران در COP29
بیستونهمین اجلاس جهانی «کنفرانس اعضای کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل» در شهر باکو، پایتخت جمهوری آذربایجان برگزار شد و در این کنفرانس هیئتی از ایران شامل توحید صدرنژاد، نایبرئیس هیئتمدیره کربن موتور و نایبرئیس کمیسیون توسعه پایدار اتاق ایران، و اعضائی از کمیسیونهای انرژی و توسعه پایدار اتاق ایران نمایندگی بخش خصوصی کشور را بر عهده داشتند.
نمایندگی از بخش خصوصی ایران در بیستویکمین کنفرانس جهانی مبارزه با فساد ۲۰۲۴
بیستویکمین دوره کنفرانس جهانی مبارزه با فساد از ۲۹ خرداد تا ۱ تیرماه ۱۴۰۳ به مدت ۴ روز در ولینیوس کشور لیتوانی با حضور بیش از ۲۰۰۰ نفر از ۱۴۰ کشور جهان از جمله سران کشورها، نخبگان، رهبران تجاری، موسسات مالی، نهادهای مدنی، فعالان و تشکلهای بخش خصوصی و روزنامهنگاران از سراسر جهان و با شعار Standing for Integrity برگزار شد.
پروژه اقتصاد چرخشی در مدیریت پسماندهای پلاستیکی در ایران در راستای سند مکانیزم الزامآور مدیریت پسماندهای پلاستیکی دنیا
این پژوهش به منظور درک محرکهای استفاده از پلاستیک و اثرات آن بر محیط زیست و با هدف یافتن بهترین راه برای کاهش فشارهای زیستمحیطی تولید
پروژه کاهش تولید پسماندهای صنعتی و معدنی با رویکرد بهبود محیط کسبوکار و افزایش بهرهوری فرآیندهای صنعتی
این پژوهش به منظور واکاوی مفاهیم مرتبط با پسماند، مدیریت پسماند و ارائهی راهنمای عملی به منظور مدیریت یکپارچهی پسماندهای صنعتی با تأکید بر کاهش تولید پسماندها تعریف شده تا ضمن حفظ محیطزیست از طریق کاهش ریسک بروز بحرانهای متأثر از انباشت پسماندهای صنعتی در کشور، بتواند این چالش را تبدیل به فرصتی اقتصادی به منظور خلق ارزش افزوده، ایجاد اشتغال و افزایش بهرهوری صنعتی کشور نماید.
پروژه مکانیزمهای تأمین مالی واحدهای دارای سیستم مدیریت یکپارچه پسماندهای صنعتی
این پژوهش به منظور بررسی و ارائهی سازوکارهایی در راستای ریلگذاری فرآیند اعطای تسهیلات پیشران و هدایتگر برای همگرا نمودن فعالیتهای اقتصادی و محیطزیستی کشور تعریف شدهاست.
پروژه چارچوبهای ارتقاء سطح فناوریها در مدیریت پسماندهای صنعتی
این پژوهش به منظور واکاوی چرایی نفوذ اندک دانش به مدیریت پسماندهای صنعتی در ایران تعریف شده تا ضمن مطالعه و بررسی ریشههای این امر، بتواند رهیافتها و راهکارهایی برای بیشینهسازی نفوذ دانش به صنعت و بهرهگیری از توان دانشی و پژوهشی کشور در مدیریت پسماندهای صنعتی در سطح خرد و کلان ارائه دهد.
نمایندگی از بخش خصوصی ایران در سی ونهمین اجلاس اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی کشورهای اسلامی ۲۰۲۳
مجمع عمومی اتاق بازرگانی، صنایع و کشاورزی کشورهای اسلامی در سیونهمین اجلاس این اتاق در روزهای ۲۴ و ۲۵ آذرماه ۱۴۰۲ در شهر دوحه کشور قطر با حضور نمایندگان ۵۷ کشور اسلامی برگزار شد.
انتخاب در کمیته تدوین طرح تحویل ساختار اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران
کمیته تدوین طرح تحول در ساختار اتاق ایران با هدف بررسی و تدوین مدل پیشنهادی اصلاح ساختار اتاق ایران، متشکل از برخی روسای اتاقها و اعضای هیات نمایندگان، چهرههای دانشگاهی و مرکز پژوهشهای اتاق ایران تشکیل شد.
انتخاب در هیئترئیسه کمیسیون حکمرانی سازمانی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران
انتخابات هیات رئیسه کمیسیونهای تخصصی اتاق تهران با حضور اعضای کمیسیونها، رئیس و دبیرکل اتاق تهران آغاز شد. در انتخابات کمیسیون حکمرانی سازمانی آقای حسن فروزانفرد به عنوان رئیس و آقایان مرتضی میری و امین صدرنژاد به عنوان نوابرئیس انتخاب شدند.
نمایندگی از بخش خصوصی در تدوین سند الزامآور بینالمللی جلوگیری از آلودگی پلاستیکی
پایان دادن به آلودگی پلاستیک مستلزم تغییر کلی در سیستمی است که به چرخه زندگی کامل پلاستکها، از استخراج مواد خام، طراحی و ساخت محصول، توزیع، مصرف، جمعآوری، بازیافت و یا مدیریت پسماندهای حصال از آن بپردازد. بر همین اساس و به موجب قطعنامه ۵/۱۴ در مجمع محیطزیست سازمان ملل در سال ۲۰۲۲ در نایروبی کنیا، با عنوان «پایان دادن به آلودگی پلاستیکی: به سوی یک سند الزامآور» بناست تا کمیتهای بین دولی به منظور تدوین چنین سندی تشکیل گردد.
پروژه معماری مجدد و اصلاح فرآیند نوسازی ناوگان حملونقل
فرآیند نوسازی ناوگان حملونقل و از رده خارج کردن خودروهای فرسوده در ایران با نزدیک به ۱۸۰ مصوبه طی ۱۷ سال یکی از نمونههای کیفیت پایین نظام حکمرانی است. این یعنی سرمایهگذار و فعال اقتصادی که تصمیم به ورود به حوزه اسقاط و بازیافت خودروهای فرسوده گرفته، هر ۳۵ روز یک بار با یک مقرره، مصوبه یا بخشنامه جدید مواجه میگردد!
پروژه مطالعه ابعاد حقوق مالکیت در لجستیک معکوس و آستانه تبدیل مواد قابل بازیابی به پسماند
این پروژه به بررسی ابعاد حقوق مالکیت و مسئولیت در خدمات جمعآوری و آستانه تبدیل کالاها به پسماند از نقطهنظر شرع اسلام، قانون اساسی ایران، قانون مدیریت پسماندهای ایران و قوانین مدیریت پسماندها در اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا میپردازد.
پروژه طرح اصلاح قانون مدیریت پسماندها
پروژه «طرح اصلاح قانون مدیریت پسماندها – نقد ایرادات و ارائه پیشنهادات با رویکرد افزایش مشارکت شهروندی و رقابتپذیری بخش خصوصی» نتیجه بیش از ۷۰۰ نفرساعت همفکری، گفتگو، مطالعه، بررسی و ارزیابیهای دقیق چندبعدی از جنبههای اجتماعی، اقتصادی و زیستمحیطی نسخههای مختلف پیشنهادی اصلاح قانون مدیریت پسماندها در ایران و بهینهکاوی قوانین مدیریت پسماندها، تجربیات موفق و دانش روز در جهان است که توسط کارشناسان خبره از بخشهای مختلف نهادهای حاکمیتی، بخش خصوصی، تشکلهای مردمنهاد و مراکز دانشگاهی کشور با محوریت کمیسیون توسعه پایدار، محیطزیست و آب اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران صورت پذیرفتهاست.
نمایندگی از بخش خصوصی در تصویب معیارهای تعیین سطح آلایندگی (آییننامه اجرایی ماده ۲۷ قانون مالیات بر ارزش افزوده)
آییننامه اجرایی ماده ۲۷ قانون مالیات برا ارزش افزوده (عوارض سبز) با عنوان «معیارهای تعیین سطح آلایندگی واحدهای صنعتی، معدنی و خدماتی» به تصویب هیئتوزیران رسید.
انتخاب در هیئترئیسه خانه صنعت، معدن و تجارت استان تهران
در انتخابات مجمع عمومی عادی سالیانه ۱۴۰۱ این خانه، توحید صدرنژاد، رئیس اتحادیه صنایع بازیافت ایران و نایبرئیس هیئتمدیره کربن موتور به سمت عضو هیئتمدیره و دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت استان تهران انتخاب شد.
نمایندگی از بخش خصوصی در تصویب آییننامه کاهش مصرف کیسههای پلاستیکی
آییننامه کاهش مصرف کیسههای پلاستیکی با رویکرد کاهش مصرف کیسهها و محصولات پلیمری جدار نازک و یکبارمصرف (زیر ۲۵ میکرون)، جلوگیری از نشر میکروپلاستیکها در طبیعت و مشارکت بنگاههای اقتصادی در پاکسازی محیط که فرآیند بررسی و تدوین آن در همکاری دولت و بخش خصوصی از سال ۱۴۰۰ آغاز گردیده بود، در جلسه روز ۲۰ مهرماه ۱۴۰۱، به تصویب هیئت دولت رسید.
نمایندگی از بخش خصوصی در تصویب ساماندهی مجوزهای کسبوکار زنجیره بازیافت در هیئت مقرراتزدایی و بهبود محیط کسبوکار
به منظور ساماندهی مجوزهای حوزهی خدمات جمعآوری یا لجستیک معکوس و با تصویب هیئت مقرراتزدایی و بهبود محیط کسبوکار مقرر گردید وزارت صنعت، معدن و تجارت صدور مجوزها و ساماندهی کسبوکارهای این حوزه را مدیریت نماید.
پروژه چالشهای زیستبوم و اولویتهای فناورانه مدیریت پسماند و صنعت بازیافت ایران
نخستین ریشه فاصله میان دانش و صنعت در کشور ما را باید در حکمرانی کلان اقتصادی کشور جستجو کرد؛ از این جهت دانش در صنعت و اقتصاد، در فضایی رقابتی و اقتصادی آزاد متبلور میشود و رشد اقتصادی بر پایه دانش (اقتصاد دانشبنیان) از اوج رشد و اعتلای اقتصادی جوامع آغاز میشود تا مرزها را به جلو حرکت دهد. حال آنکه در کشور ما با فضای اقتصادی و اجتماعی در حال فروپاشی و اندازه بازاری کوچک و ایزوله از اقتصاد جهانی، اساساً دانش، دانشگاه و اقتصاد دانشبنیان موضوعیت چندان و کارکرد حقیقی در اقتصاد نمییابند و صرفاً به تصویری سطحی از آنچه در کشورهای توسعهیافته وجود دارد بدل میشوند.
پروژه اصلاح ماده ۲۷ قانون مالیات بر ارزش افزوده (عوارض سبز)
آیا ابزارهای مبتنی بر بازار، در حکمرانی محیطزیستی ایران کارکرد دارند؟
نمایندگی از بخش خصوصی ایران در نمایشگاه GREENPLAST 2022
اولین دورهی نمایشگاه GREENPLAST به مدت سه روز از ۱۳ تا ۱۶ اردیبهشتماه ۱۴۰۱ (۳ تا ۶ می ۲۰۲۲) در محل نمایشگاههای شهر میلان (Fiera Milano) ایتالیا، همزمان با نمایشگاههای Ipack Ima، Print4All و IntraLogistica برگزار شد.
پروژه اطلس نقشآفرینان حوزه دانش و پژوهش در زیستبوم مدیریت پسماند و صنعت بازیافت ایران
شبکهسازی و ایجاد ارتباط سازمانیافته میان صنعت، بازار و دانش در زیستبوم مدیریت پسماند و صنعت بازیافت کشور، از اهداف مهمی بوده که برای تحقق آن، پژوهش «اطلس نقشآفرینان حوزه دانش و پژوهش در زیستبوم مدیریت پسماند و صنعت بازیافت ایران» به منظور ایجاد زیرساختها و مقدمات برقراری چنین ارتباطی طراحی گردیدهاست.
نمایندگی از بخش خصوصی در تدوین استاندارد شهرها و جوامع پایدار: شاخصهای خدمات شهری و کیفیت زندگی
شهرها برای ارزیابی عملکرد خود به شاخصهایی نیاز دارند که این شاخصها در سطح محلی اغلب استاندارد نشدهاند، یا در طول زمان یا میان شهرها، همگن یا قابل قیاس نیستند. به عنوان بخشی از سری جدید استانداردهای ملی که برای رویکردی جامع و یکپارچه با تأکید بر توسعه پایدار، شامل شاخصهای خدمات شهری و کیفیت زندگی، شهرهای هوشمند و شهرهای تابآور باشند، مجموعه استانداردهای شهرها و جوامع شاخصهایی ارائه میدهند که در ردیابی و پایش پیشرفت عملکرد شهری کاربرد دارند.
پروژه ساماندهی کسبوکارهای لجستیک معکوس
لجستیک معکوس فرآیند برنامهریزی، اجرا و کنترل کارآمد و بهصرفه جریان مواد و کالاهای قابل بازیابی و اطلاعات مربوط به آنها، از مصرفکننده نهایی به حداقل یک گام پیشتر به سمت محل تولید است که هدف برگرداندن آنها به زنجیره ارزش یا دفع با کمترین ردپای زیستمحیطی را دنبال میکند.
پروژه ساماندهی مجوزهای کسبوکار در حوزه مدیریت پسماند و بازیافت
کتابچهی پروژه «ساماندهی مجوزهای کسبوکار در حوزه مدیریت پسماند و بازیافت» توسط شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی منشر گردید. این کتابچه شامل خلاصه مذاکرات کمیته تخصصی شورای گفتگو و پیشنویس دستورالعمل ساماندهی مجوزهای کسب وکار در حوزه مدیریت پسماند و بازیافت (موضوع مصوبه جلسه ۱۶۵ هیئت مقرراتزدایی و بهبود محیط کسبوکار) است.
انتخاب در پنجمین هیئترئیسه اتحادیه صنایع بازیافت ایران
در پنجمین دوره از اتحادیه صنایع بازیافت ایران، آقایان سید توحید صدرنژاد به سمت ریاست هیئتمدیره و سید امین صدرنژاد به سمت دبیرکل انتخاب گردیدند.
نمایندگی از بخش خصوصی در تصویب دستورالعمل تنظیم بازار و اساسنامه نهاد تنظیمگر بازار پسماند و اقلام ضایعاتی در شورای رقابت
شورای رقابت در نشست ۴۶۴ مورخ ۱۴۰۰/۲/۲۷ بند (۵) ماده (۵۸) قانون اجرای سیاستهای کلی اصل(۴۴) قانون اساسی به دلیل انحصاری تشخیص دادن بازار پسماند در دو حوزه جمع آوری و دسترسی فعالان صنعت بازیافت به انواع پسماند قابل بازیافت، دستورالعمل تنظیم بازار پسماند را تصویب نمود. توحید صدرنژاد، رئیس اتحادیه صنایع بازیافت ایران و نایبرئیس هیئتمدیره کربن موتور در نشستهای شورای رقابت نمایندگی بخش خصوصی را بر عهده داشت.
انتخاب در هیئترئیسه فراکسیون تشکلهای اتاق ایران
اولین جلسه شورای مرکزی فراکسیون ساعت ۱۶ روز سهشنبه مورخ ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ در محل انجمن مدیریت کیفیت ایران برگذار گردید و به اتفاق آرا، آقای مهندس صدرنژاد از کربن موتور به عنوان دبیرکل انتخاب گردیدند.
نمایندگی از بخش خصوصی در تصویب قانون کمک به ساماندهی پسماندها
پس از ۵ سال تلاش، کنش و پیگیری مستمر اتحادیه صنایع بازیافت ایران به عنوان یگانه تشکل اقتصادی مدیریت پسماند و صنعت بازیافت کشور، قانون کمک به ساماندهی پسماندهای عادی با مشارکت بخش غیردولتی به عنوان گام نخست کارآمدسازی و پایداری مدیریت پسماند در کشور تصویب و ابلاغ گردید.
پروژه مطالعه ابعاد اقتصادی و محیطزیستی جایگزینی منبع انرژی ایستگاههای تقویت فشار گاز به انرژی زمینگرمایی
در این پروژه جایگزینی منبع تولید توان لازم برای کمپرسورهای ایستگاه تقویت فشار گاز پلکله در استان اصفهان، از توربینهای گازی به برق تولیدی از منابع زمینگرمایی از دیدگاه زیستمحیطی و اقتصادی مورد بررسی قرار گرفتهاست
انتخاب در چهارمین هیئترئیسه اتحادیه صنایع بازیافت ایران
در چهارمین دوره از اتحادیه صنایع بازیافت ایران، آقایان سید توحید صدرنژاد به سمت ریاست هیئتمدیره و سید امین صدرنژاد به سمت دبیرکل انتخاب گردیدند.
پروژه تصفیه فوقبحرانی پسابهای صنعتی و پیچیده
پروژه طراحی، ساخت و بهرهبرداری از اولین پلنت فشاربالای کربن موتور به ظرفیت ۳۰ تن در روز به منظور اجرای فرآیندها در شرایط فوقبحرانی در تصفیهی پسابهای صنعتی و پیچیده و همچنین واکنشهای مرتبط با تولید سوخت زیستی ا ز ترنساستریفیکیشن روغنهای کارکرده، پروژهای است که توسط کربن موتور آغاز گردید و در حال پیشرفت است.
نمایندگی از بخش خصوصی ایران در نشست دفتر سرمایهگذاری و ارتقاء فناوری سازمان توسعه صنعتی سازمان ملل UNIDO ITPO
نشست موقعیتهای سرمایهگذاری در حوزههای انرژی و محیطزیست ایران (Investment Opportunities in Iranian Energy and Environment Sectors) به میزبانی دفتر سرمایهگذاری و ارتقاء فنآوری سازمان توسعه صنعتی سازمان ملل (UNIDO ITPO) در تیرماه سال ۱۳۹۷ در شهر رم ایتالیا برگزار شد.
پروژه انتگراسیون فرآیند نیروگاه سیکل ترکیبی بهبهان با نیروگاه خورشیدی-حرارتی
پروژه ارزیابی توجیهپذیری فنی و اقتصادی انتگراسیون فرآیند نیروگاه سیکل ترکیبی بهبهان با نیروگاه خورشیدی-حرارتی در قالب سرمایهگذاری مشترک با شرکتهای بینالمللی فعال در پروژههای مشابه در خاورمیانه در سال ۱۳۹۶ و به سفارش استانداری خوزستان انجام پذیرفت.
نمایندگی از بخش خصوصی ایران در نشست توسعه همکاریهای محیطزیستی ایران و اتحادیه اروپا
نشست مشورتی اقتصاد چرخشی با همکاری سازمان حفاظت محیطزیست ایران، کمسیسون اروپا و دفتر محیطزیست اروپا (EEB) با هدف تبادل تجربیات، شناسایی علل و موانع حل مشکلات زیست محیطی، همچنین تهیه نقشه راه همکاری های آتی با اتحادیه اروپا و بر اساس تفاهمنامه گسترش همکاریهای فنی ایران و اتحادیه اروپا در آبانماه ۱۳۹۶ در تهران برگزار شد.
پروژه مطالعه ابعاد اقتصادی و محیطزیستی نوسازی توربینهای گازی ایستگاه تقویت فشار گاز پلکله در استان اصفهان
در این پروژه جایگزینی توربینهای قدیمی و ناکارآمد ایستگاه تقویت فشار گاز پلکله در استان اصفهان از دیدگاه زیستمحیطی و اقتصادی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج بدین ترتیب بود که پس از دو سال نیم، هزینههای اجرای پروژه از محل صرفهجوییهای آن جبران میگردد.
پروژه بازیافت لاستیکها و مواد پلیمری ضایعاتی از روش پیرولیز
پروژهی مطالعات فنی، ارزیابی اقتصادی و بهبود عملکرد زیستمحیطی در طراحی، ساخت و اجرای خط بازیافت بازیافت لاستیکها و مواد پلیمری ضایعاتی از روش پیرولیز به ظرفیت ۱۲۰ تن در روز، اولین پروژهی کربن موتور پس از ورود به حوزه سرمایهگذاری بر راهکارهای کاهش ردپای زیستمحیطی و افزایش تطابقپذیری اقلیمی است.
عضویت در اتحادیه صنایع بازیافت ایران
شرکت کربن موتور با تغییر مسیر فعالیت خود به حوزهی سرمایهگذاری بر کاهش ردپای زیستمحیطی و افزایش تطابقپذیری اقلیمی، با عضویت در اتحادیه صنایع بازیافت ایران در اسفندماه سال ۱۳۹۲ به عنوان یگانه تشکل اقتصادی مدیریت پسماند و صنعت بازیافت کشور، تلاش بر آن نمود که فعالیت خود را با سایر نقشآفرینان این حوزه همگرا نموده و بر مسیر مشارکت نهادی گام بردارد.