تاریخچه

شرکت کربن موتور (سهامی خاص) در ۲۹ خرداد ۱۳۸۱ با شماره‌ی ثبت ۱۸۷۹۳۶ تأسیس شد و پس از ۸ سال فعالیت در زمینه‌ی تولید و بازرگانی گرافیت‌ها، با کاربرد در قطعات الکترونیکی و مکانیکی (از جمله جاروبک‌های کربنی  و رینگ‌های موتورهای DC، AC، ژنراتورها، توربین‌ها، ترکشن موتورها و ماشین‌آلات سنگین، اسلیپ رینگ‌ها، پکینگ رینگ‌های چند تکه، مکانیکال سیل‌ها، بیرینگ‌ها‌، اسلیوها، سیلیکون کارباید، تنگستن کارباید، و سایر انواع پکینگ‌ها، مبدل‌های حرارتی، قطعات شیرهای اطمینان و مواد ضد خوردگی و نسوز) در همکاری با گروه مورگان و نمایندگی کنسرسیوم  E-Carbon درایران؛ در ۵ اسفند ۱۳۸۹ مسیر فعالیت خود را به سرمایه‌گذاری بر فعالیت‌های صنعتی نوآورانه در مسیر اهداف توسعه‌ی پایدار با تأکید بر ارتقاء فرآیندهای صنعتی و مدیریت آلاینده‌های زیست‌محیطی تغییر داد.

اکنون شرکت کربن موتور با تکیه بر آرمان‌های ۷، ۸، ۹ و ۱۲ توسعه‌ی پایدار بر آن است تا با فعالیت صنعتی و اقتصادی در راستای کاهش ردپای انسان بر محیط‌زیست، بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و آفرینش راهکارهای تطابق‌پذیری اقلیمی؛ مسئولیت خود نسبت به حفظ زیست‌کره به عنوان یک سرمایه‌ی میان‌نسلی را ایفا نموده و گذر از پارادایم انسان‌محور و طبیعت‌محور به پارادایمی فراگیر با همگرایی اقتصاد، اجتماع و محیط‌زیست را شتاب بخشد.

ماموریت

کاهش‌ردپای‌زیست‌محیطی آفرینش‌تاب‌آوری‌اقلیمی

ارزش ها و باورها

 گرمایش زمین، بنیان در فعالیت‌های انسانی پس از انقلاب صنعتی دارد و تنها راه روبرو شدن با افسارگسیختگی اقلیمی و تهدید حیات روی زمین، کاهش ردپای انسان بر محیط‌زیست و آفرینش راهکارهای تطابق‌پذیری اقلیمی پیش از رسیدن به نقطه‌ی بازگشت‌ناپذیری است.

زیست‌کره سرمایه‌ای میان‌نسلی است و مسئولیت حفظ آن برای نسل‌های کنونی و نسل‌های آینده بر عهده‌ی همه‌ی ماست.

توسعه‌ی پایدار توسعه‌ای است که به نیازهای نسل کنونی پاسخ دهد، بدون آنکه توانایی نسل‌های آینده را در برآوردن نیازهای خود به مخاطره افکنده و در تنگنا قرار دهد.

 

حرکت در مسیر توسعه‌ی پایدار، جز با همگرا نمودن فعالیت‌های اقتصادی و محیط‌زیستی، تعهد میان‌نسلی، عدالت اجتماعی، بهبود کیفیت زندگی، حفظ زیست‌کره و مشارکت ممکن نیست و گذر از پارادایم انسان‌محور و طبیعت‌محور به پارادایم فراگیر را می‌طلبد.

رویکرد ما

همصدا با هم، رویکرد ما «عادلانه، موثر، کارآمد و در مسیر توسعه‌ی پایدار» است. ما بر آینم که جامعه‌ی خود را از سه مسیر به توسعه‌ی پایدار نزدیک‌تر کنیم:

  1. افزایش شاخص‌های حکمرانی خوب در سطح سیاست‌ها و برنامه‌های کلان محیط کسب‌وکار
  2. کاهش ردپای زیست‌محیطی و افزایش تاب‌آوری اقلیمی در سطح پروژه‌ها
  3. جذب و هدایت سرمایه‌ها به فعالیت‌های مولد و پایدار اقتصادی، اجتماعی و زیست‌محیطی

هیئت‌ مدیره

امین صدرنژاد

رئیس هیئت‌مدیره

توحید صدرنژاد

نایب‌رئیس هیئت‌مدیره

Translate »